Al sinds het begin van Railism.nl probeerde we een systeem te maken waardoor we een Railpocket “emulatie” hebben. Al snel kwam het idee om een app te maken. Na maanden werk en brainstorms komen we eindelijk met een Railism Railpocket app.

Deze app is sinds vandaag te downloaden op de Google Play Store, deze app is op het moment van schrijven dus alleen beschikbaar op Android. Dit is om budgettaire redenen besloten.

Op dit moment is de app nog steeds in proeffase. Je zal ook bij het opstarten van de app een kleine advertentie zien van Thunkable, degene die ons hebben geholpen een app te maken. Deze kleine advertentie zal in de eindelijke versie verwijderd worden.

De app is op dit moment op de Google Play Store downloadbaar. Klik hier om de app te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.