Railism.nl is ontstaan als idee om de realiteit dichterbij de gemiddelde Train Simulator-speler te brengen.

Railism is gestart door Mart & Stan na aanleiding van het samen ontwikkelen van een scenario voor de Noord-Oost Nederland route (het Kamperlijntje), door de goede samenwerking leek er meer in te zitten dan dat enkele scenario.
We begonnen met bespreken en kwamen op het plan om Railism.nl op te zetten, een website over en mét scenario’s voor Train Simulator met daarin de meest realistische snufjes op dit gebied wat haalbaar is met het materieel en de aangeboden freeware routes.

We zijn wekelijks bezig met sleutelen aan de nieuwste scenario’s en denken met het hele team na over wat we kunnen doen om nóg beter te worden in ons vak. Echter lukt dit niet zonder jou! Heb jij tips of suggesties, laat die dan vooral achter via ons contactformulier of op onze Discord-server!

Oprichters Railism

Hiernaast zie je de 2 oprichters van Railism.nl, momenteel is alleen Stan verantwoordelijk. Voor het hele team kan je terecht op onze team-pagina!

Team-pagina

Mart
Oprichter & Oud-eigenaar

Door mijn praktijkervaring als real-life machinist, zorg ik ervoor dat de scenario’s als realistisch bestempeld kunnen worden. Ook zorg ik voor een goede sfeer en een goed samenwerkingsverband binnen het team. Achter de schermen regel ik vooral de website en ben ik de aansturing van het personeel.

Stan van Sterkenburg
Oprichter & eigenaar

Door expertise op het gebied van Lua en de Nederlandse Spoorwegen, kunnen we het mogelijk maken om een scenario tot in de puntjes uit te werken. Samen met Mart, zorg ik dat alles op het gebied van webdevelopment en TS builds perfect is, en voor een goede sfeer rondom het team.